sakralni koncert MePZ Stefana Kovaca info.tvasgmail.com Gmail

Mešani pevski zbor Štefana Kovača iz Murske Sobote je pod vodstvom Tomija Bušinoskega ta konec tedna izvedel kar dva sakralna koncerta.

V Murski Soboti, v cerkvi Svetega Nikolaja je zbor nastopil v petek, 11. maja 2018, ob 20. uri, v soboto, 12. maja 2018, ob 19. uri pa so pevci nastopili še v cerkvi v Radencih, kjer so sodelovali tudi pri sveti maši. Oba nastopa sta poslušalce navdušila z izborom pesmi, pozitivno energijo in ambientom, saj se glasovi v cerkvenih obokih še obogatijo in se v odmevu vračajo do poslušalcev in pevcev. Zbor sta z glasbeno spremljavo obogatila pianistka Olga Kous in violinist Miha Kavaš. V zapetih pesmih je bilo čutiti hvaležnost, mir, ljubezen, prijateljstvo in srečo za vse kar prejemamo in kar imamo. S pesmijo so vse te stvari še lepše, le videti in slišati jih moramo. Poslušalci so oba nastopa nagradili z bučnimi aplavzi. Zdaj zbor čaka še pevska revija, ki bo letos v Bogojini.

sakralni koncert MePZ Stefana Kovaca info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome       sakralni koncert MePZ Stefana Kovaca info.tvasgmail.com Gmail Google zbor

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.