pšk

Klub prekmurskih študentov vas že tradicionalno spodbuja, da se prijavite na Fit-Vadbo pod vodstvom licenciranega inštruktorja Roberta Kocena. Vadbe bodo potekale trikrat tedensko, ob ponedeljkih, sredah in petkih med 31. avgustom in 25. septembrom s pričetkom ob 18.30 na zelenici za Ekonomsko šolo v Murski Soboti. V primeru dežja bodo vadbe potekale v zaprtih prostorih, organizatorji pa bodo udeležencem to pravočasno sporočili.

Namen visokointenzivnih treningov, med katere se uvršča tudi krožna vadba, je izboljšanje aerobne kapacitete, moči, vzdržljivosti in predvsem pospešitve metabolizma, ki je ključni dejavnik za uspešno izgubo odvečne telesne maščobe.

Za udeležbo na vadbi je obvezna prijava, saj je število udeležencev omejeno. Prijavite se lahko na elektronski naslov  do 30. avgusta 2020 oziroma do zapolnitve mest. Prijavnina za dvanajst obiskov za polnopravne člane Kluba prekmurskih študentov znaša 10 €, za nepolnopravne člane pa 20 €. Poravnate jo lahko na prvem srečanju pred začetkom vadbe. Vse informacije najdete tudi na spletni strani www.kps.si ali na dogodku na Facebooku.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.