M toplice

Občina Moravske Toplice je v sodelovanju s Pomursko izobraževalno fundacijo(PIF), objavila javni razpis za podelitev štipendij Občine Moravske Toplice zaštudijsko leto 2019/2020.

fotografija nagrajeni učenci in ravnatelji

Župan Občine Gornja Radgona, Stanislav Rojko, je sprejel najuspešnejše učenke in učence vseh šol v občini Gornja Radgona, ki so v šolskem letu nadvse uspešno zaključili devetletno osnovno šolanje in so dosegali posebne uspehe. Sprejema so se udeležili tudi njihovi starši, učitelji ter ravnatelji osnovnih in glasbenih šol v občini.

Občina Moravske Toplice je v sodelovanju s Pomursko izobraževalno fundacijo(PIF), objavila javni razpis za podelitev štipendij Občine Moravske Toplice zaštudijsko leto 2018/2019. Na javni razpis se je prijavilo 37 študentov, kiizpolnjujejo pogoje za pridobitev štipendije Občine Moravske Toplice.

IMG 20181021 115957 Barbara Špilak.jpg Pregledovalnik fotografij za Picaso

Ljutomer, 15. november 2018 – Oktobra je 20 dijakov predšolske vzgoje Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer (GFML) s spremljevalci odpotovalo na 14-dnevno praktično usposabljanje v nemške ali angleške vrtce. V avtentičnem okolju so nabirali izkušnje na poklicnem področju, obenem pa spoznavali kulturo gostiteljev.

20let pv

Ljutomer, 9. november 2018 – 20. obletnico srednješolskega strokovnega programa predšolska vzgoja na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer (GFML) so na gimnaziji obeležili s strokovnim simpozijem, katerega naslov je bil Sodobni izzivi in priložnosti za predšolsko vzgojo otrok v vrtcih. Celodnevno dogajanje je na enem mestu zbralo in povezalo vzgojitelje predšolskih otrok iz pomurskega prostora, srednješolske učitelje, ki poučujejo bodoče vzgojitelje, njihove ravnatelje in pristojne s Centra RS za poklicno izobraževanje (CPI), ki skrbijo za razvoj, raziskave in svetovanje na področju poklicnega in strokovnega izobraževanja.

Tudi v Pomurju bo potekala Šola za župane info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

Martjanci, 19. september 2018 – Pobuda Šola za župane ob jesenskih lokalnih volitvah spodbujakandidate za župane in lokalne skupnosti k sodelovanju za večjo osredotočenost na programskodelo za prihodnje županske mandate.