Matura 2018 splomladanski rok 1

Pred nami so težko pričakovani rezultati splošne mature 2018. Tudi letošnja 24. generacija sedanjeeksterne mature oz. 52. generacija maturantk in maturantov Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer jedosegla izjemen rezultat.

K splošni maturi na spomladanskem roku je pristopilo 79 dijakovgimnazijskega programa, vsi so maturo uspešno opravili. Splošna matura je tako opravljena 100 %.Povprečno število pridobljenih točk je 21,86.K maturi so pristopili tudi 4 dijaki maturitetnega tečaja, uspešni so bil 3 kandidati ali 75,0 %.En maturant in šest maturantk programa splošna gimnazija, kar je 8,9 % od vseh, ki so pristopili kmaturi, so dosegli prag 30 in več točk, kar pomeni, da so postali zlati maturanti.

 Matura 2018 splomladanski rok 2

Zlate maturantke in zlati maturant 2018 so:

Ime in priimek Občina
Godec Jaka Križevci pri Ljutomeru
Kaučič Nuša Murska Sobota
Kovač Karin Tišina
Litrop Ula Turnišče
Raj Sergeja Odranci
Rakuša Hana Ormož
Vok Ana Sveti Jurij ob Ščavnici

 

Rezultati poklicne mature – spomladanski rok 2018

Tudi 17. generacija maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje na Gimnaziji FrancaMiklošiča Ljutomer je dosegla izvrsten rezultat. K poklicni maturi na spomladanskem roku jepristopilo 35 kandidatk ter 1 kandidat in vsi so bili uspešni (100 %).Sedem maturantk (19 %) je doseglo prag 22 (od 23) točk, dve od njih pa sta dosegli vse možne točke,torej 23. Vse so postale zlate maturantke.

 Matura 2018 splomladanski rok 3

Zlati maturantki s 23 točkami sta:

Ime in priimek

Občina

Lesničar Nadine Križevci pri Ljutomeru
Skledar Monika Rogaševci

 

Zlate maturantke z 22 točkami so:

Ime in priimek Občina
Kovačič Ana Ljutomer
Njivar Alex Gornja Radgona
Novak Nika Miklavž pri Ormožu
Recek Katja Rogašovci
Zumeri Liridona Beltinci

 

Tudi odrasle kandidatke in kandidati poklicnega tečaja Predšolska vzgoja so dosegli odličen rezultat.K maturi je pristopilo 19 kandidatk in kandidatov. Rezultat je izjemen (100 %), tudi zato, ker so gadosegli ob delu, družini, otrocih.

 

 

 

 

 

 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.