mrt predstavitev

Z namenom predstavitve novonastalega turističnega produkta in čezmejne regije med rekama Muro in Rabo, kot turistične destinacije s številnimi možnostmi aktivnega preživljanja prostega časa, smo, minuli konec tedna, v okviru projekta Mura Raba tour obiskali Bad Radkersburg v Avstriji in Čakovec na Hrvaškem.

doživimo

Ljubljana, 4.7.2020 - Danes je v Ljubljani potekala predstavitev pomurskega turizma pod sloganom (Do)živimo v Pomurju. Na Pogačarjevem trgu so se predstavljale nekatere pomurske občine s turističnimi ponudniki iz levega in desnega brega Mure, v sklopu predstavitve pa je potekal tudi bogat kulturni program, v okviru katerega so se predstavili Gomilički degaši, turniški pevci in KD Križevski rogisti. 

bujta repa

Murska Sobota, 18. 2. 2020 – Prva sreda v mesecu marcu bo našo prestolnico spet spremenila v pravi prekmurski hram. V Festivalno dvorano v Ljubljano prihaja tradicionalna, že 63. Bujta repa.

Foto 2

Z majavimi šapicami je trimesečni mladiček severnega medveda iz prostoraza kotenje prvič odcapljal v odprto ogrado in se na dan zaljubljencev pokazal obiskovalcem.

pohodniki 2

Podpis dogovora je namenjen sodelovanju med Planinsko zvezo Slovenije - odborom Planinstvo za invalide/OPP (Pin/OPP) in Slovensko Karitas, Združenjem slovenskih katoliških skavtinj in skavtov in Zvezo tabornikov Slovenije za pomoč pri organizaciji in izvedbi inkluzijskih pohodov odbora Pin/OPP.

mrt 3

 

Tokratni že 31. sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria v Ljubljani je bilodlična priložnost za predstavitev novo razvitega čezmejnega turističnega produktaMura Raba tour. V preddverju marmorne dvorane Gospodarskega razstavišča smo včasu med 29. januarjem in 1. februarjem 2020 mimoidočim obiskovalcem sejma zveseljem predstavljali regijo med Muro in Rabo kot turistično destinacijo s številnimimožnostmi aktivnega preživljanja prostega časa.