ms

Murska Sobota, 11. avgust 2021- Župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek in član uprave podjetja POMGRAD d. d. Boris Sapač sta danes podpisala pogodbo o izvajanju gradbenih del za celovito ureditev ulice Staneta Rozmana. Dela se bodo izvajala v sklopu projekta »Urejanje kolesarskih povezav -1.faza« in bodo sofinancirana iz mehanizma Celostnih teritorialnih naložb (CTN)za ukrepe trajnostne mobilnosti.

mercator

Murska Sobota, 21. julij 2020 – Mercator je predstavil predviden potek gradnje novega trgovskega centra v Murski Soboti, ki ga načrtuje med Ulico arhitekta Novaka, Slovensko, Slomškovo ter Gregorčičevo ulico. Mercator je že v fazi projektiranja, predvidoma jeseni pa bo stekel postopek pridobivanja gradbenega dovoljenja. Mercator bo projekt predstavil potencialnim investitorjem, ki bodo zgradili celoten kompleks, Mercator pa bi trgovski del dolgoročno najel. Prvi potencialni investitorji so že izrazili interes. Murska Sobota bo tako pridobila nov moderen trgovski center, ki bo uredil ta del mesta. Rok izgradnje bo odvisen od postopkov pridobivanja gradbenega dovoljenja in interesa investitorjev.

ford

Ljubljana, 20. 2. 2020 – Danes je družba Summit motors Ljubljana podelila naziv 'Fordov trgovec leta' za leto 2019. Tega je znova osvojilo pomursko podjetje Avto Rajh. Fordov trgovec leta je častni naziv, ki ga vsako leto prejme Fordov trgovec za doseganje najvišjih standardov kakovosti in zastavljenih poslovnih ciljev, ki obenem v največji možni meri pooseblja vrednote znamke Ford. 

spar goričanka

V občini Grad na Goričkem je podjetje Goričanka d.o.o. v sodelovanju s SPAR Slovenija odprla novo Sparovo franšizno trgovino SPAR partner, že četrto po vrsti. Otvoritev je bila v četrtek, 15. februarja 2018, ob 10. uri.

AVTORAJH 2018

Naziv Fordov trgovec leta 2017 je prejelo podjetje Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote. S tem so kupci in dolgoletne stranke potrdili dobro delo in izrekli zadovoljstvo s storitvami na prodajnem in servisnem področju.  

Uspesna

Ljubljana, 6. februar 2018 – Pred kratkim se je v nemškem v Kölnu na sejmu IMM, ki velja za enega največjih sejmov pohištvene industrije v Evropi, mednarodni poslovni javnosti predstavilo šest slovenskih podjetij. Ta svoj nastop ocenjujejo kot uspešen in menijo, da si z nastopom na tovrstnih sejmih utirajo nove poslovne poti, širijo prepoznavnost svojih blagovnih znamk in krepijo kredibilnost.