Družino trojčic iz Celja razveselili z vozičkom info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

(Celje / Radenci 16. 8. 2018) V Sloveniji se je v zadnjih tridesetih letih rodilo 450 trojčkov.Nedavno so se pisani druščini pravih medicinskih čudežkov pridružile še tri prikupnedeklice – Isidora, Sofija in Nadja iz Celja. To so tudi prva »tri srca«, rojena v Sloveniji, ki sojih v Radenski obdarili s posebej prilagojenim vozičkom in avtosedeži.

Elektro Maribor namenil sredstva za pomoč humanitarnim organizacijam v Ljutomeru info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

Ljutomer, 12. 5. 2018 – Elektro Maribor je humanitarnim organizacijam Župnijska Karitas Ljutomer in Rdeči križ –Območno združenje Ljutomer ter Gasilsko društvo Branoslavci namenil donacijo, ki jo bodo te organizacijenamenile za pomoč pri premagovanju finančnih stisk posameznikov in družin ter nabavo gasilske opreme.

IMG 7808

Murska Sobota, 25.5.2017 - V Gledališču Park v Murski Soboti je potekal dobrodelni dogodek Za prekmurske družine.

Ljubljana, 13. februar 2017 – Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organ upravljanja za evropske strukturne sklade in Kohezijski sklad, je izdala odločitev o podpori za programa »Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij, Univerza v Ljubljani« in »Mobilnost študentov iz socialno šibkejših okolij, Univerza v Mariboru«.

IMG 0278

Mladinsko zdravilišče in letovišče RKS Debeli rtič (MZL RKS Debeli rtič)  je danes  v goste povabilo svoje zveste donatorje  in izvajalce obnovitvenih del mladinskega doma Rakovica, katerega triletna postopna temeljita obnova je vredna 500.000€, od tega znašajo zadnji posegi 74.000€.

image001

Murska Sobota, 30. januar 2017 – Župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek je danes v grajski dvorani podelil priznanja prostovoljcem, ki so si v minulem letu še posebej prizadevali na področju prostovoljstva.