Preteklo sredo so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, kjer sta se dve osebilažje poškodovali, osem kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru,zasegli dva mopeda,tujcu zasegli prepovedano teleskopsko palico, pridržali eno osebo, samomor, povoženje divjadiin poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini koles, tatvino v trgovini, poškodovanjefasade na stanovanjski hiši, tatvino denarja iz bolnišnične sobe, nasilje v družini, kjer je bilizrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, tatvino drv in tatvino uteži s traktorja.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so sepo intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.Dvema voznikoma sta bila zasežena mopeda, ker za vožnjo nista posedovala vozniškegadovoljenja. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik tovornega vozila.Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.