avto

Včeraj malo po 21. uri se je v Lendavi zgodila prometna nesreča z lahkimi telesnimi poškodbami, ko je voznik osebnega avtomobila zapeljal po nabrežini reke Ledave in trčil v steber mostu.

DSC 0009

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V eni jebila ena oseba huje telesno poškodovana. V ostalih štirih je nastala samo materialnaškoda.

DSC 0009

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, požar, pet poškodb vozil na parkirnih prostorih in dve povoženi divjadi.

DSC 0009

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

DSC 0009

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivihdejanj, pet kršitev javnega reda in miru, štiri poškodbe vozil na parkirnih prostorih in štiripovoženja divjadi.

Odtujeno kolo

Policisti PP Gornja Radgona so 22. marca 2018 v nočnem času med kontrolo cestnega prometa izsledili storilca kaznivega dejanja, kateri je bil pred tem pregnan na vlomu v klet v Radencih.

Policist PP Lendava je skupaj z vojakoma slovenske vojske 10. februarja 2018 okrog 12.45 ure opravljal dela v patrulji za varovanje državne meje v naselju Razkrižje, kjer so opazili močan dim iz stanovanjske hiše.

Preteklo nedeljo smo pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, kaznivo dejanje Lahke telesne poškodbe pri pretepu in kaznivo dejanje tatvine goriva iz rezervoarja tovornega avtomobila. Poleg tega smo obravnavali še tri kršitve javnega reda in miru v zasebnih prostorih, požar in povoženje divjadi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na območju PP Murska Sobota.

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z materialno škodo, pet kaznivih dejanj,tri kršitve javnega reda in miru, tri povoženja divjadi in zasegli osebni avtomobil.

S področja kriminalitete na območju Gornje Radgone obravnavan vlom v stanovanjsko hišo in vlom v stanovanje. Na območju Ljutomera obravnavani dve poškodovanji tuje stvari na območju Murske Sobote pa eno.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Na območju Lendave je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

V preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

V Murski Soboti je voznik osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčil v pešca, ki je je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Povzročitelju, ki je bil vinjen in vozil brez vozniškega dovoljenja, je bilo vozilo, kateremu je potekla veljavnost registracije, zaseženo.

Na področju kriminalitete smo v Lendavi obravnavali pogin rib v potoku Ledava. Vzrok pogina policisti še ugotavljajo. V Murski Soboti je bil zasežen bankovec za 50 evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil v Prosenjakovcih kršitelju zasežen osebni avtomobil. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so radgonski policisti pridržali voznika osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na pomurski avtocesti.