Standardi in pravila komuniciranja na spletnem mestu gnes.si

 

Kot obiskovalec ali registriranec   spletne strani Gnes.si je uporaba brezplačna vendar  se z uporabo le-tega  strinjate s splošnimi pogoji in pravili pri obiskovanju in uporabi te spletne strani, prav tako pri registraciji.

 

Vse slike in vsebine, objavljene na spletnem portalu Gnes.si so v lasti lastnika portala ali uporabnikov portala in objavljena z dovoljenjem.  V nobenem primeru se ne smejo prepisovati, kopirati, razmnoževati ali na kateri drugačen razširjati v komercialne namene, če za to nimate ustreznega dovoljenja.

 

Objava informacij v medijih, ki so bile pridobljene na portalu Gnes.si, je izključno dovoljena ob navedbi imena "www.gnes.si" in povratne povezave na portal.

 

Z uporabo portala in registracijo na portalu se strinjate z uporabo piškotkov.

 

Prepovedano je objavljanje pornografskih, ilegalnih in  etično spornih vsebin ter spletnih povezav do omenjenih vsebin, objavljali,  oznanjali, nalagali, razglaševali, distribuirali ter razširjali kakršnihkoli neresničnih, lažnih, žaljivih, zlonamernih, vulgarnih, sovražnih, nespodobnih, bogokletnih, grozilnih, nasilnih, osebnostnih, neumestnih, sramotnih, škodljivih, obrekljivih, opravljivih, netočnih, posegajočih v tuje pravice, k nestrpnosti ali katerihkoli protizakonitih vsebin, objav, informacij, tem ali imen.

 

Z registracijo na spletnem portalu Gnes.si se strinjate, da ste posredovali resnične in točne podatke. Spletni portal Gnes.si si kadarkoli pridržuje pravico za prekinitev vašega članstva na strani, če zato obstajajo upravičeni  razlogi.

 

Prepovedana je večkratna registracija istega uporabnika.

 

Kot registriranec spletne strani Gnes.si sprejemate polno odgovornost za vse komentare in vse dejavnosti v svojem profilu ali prek njega. 

 

Splošni pogoji in  pravila uporabe se lahko  kadarkoli spremenijo.