skupna 1

Kolesarski klub Lendava organizira v nedeljo 21.7. tradicionalen 16. Panonski maraton treh dežel. Kolesarski maraton je v sklopu akcije Slovenija kolesari 2019.

 GMS

V četrtek, 4. 10. 2018, ob 16. 00, bo v telovadnici Gimnazije Murska Sobota košarkarska tekma med bivšimi dijakinjami Gimnazije Murska Sobota, ki so bile državne prvakinje, ŠKL zmagovalke in 7 na svetovnem dijaškem prvenstvu v Izraelu pod vodstvom profesorja Marjana Horvata in Janka Hochstätterja ter trenutno ekipo naše gimnazije.

Fwd info.tvasgmail.com Gmail

Odbojkarski klub Lendava že tretje leto zapored izvaja Odbojkarski tabor Lendava - Volleyball camp Lendava. 

Sporočilo za javnost z desete jubilejne dirke Tortour 2018 info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

Slovenski ultra-maratonski kolesar Marko Baloh je ob svoji deseti udeležbi na dirki Tortour dosegel zmago v kategoriji Masters in četrto mesto generalno. V prejšnjih nastopih je Marko zmagal na prvi dirki leta 2009 in bil dvakrat drugi (2010 in 2014) v posamični konkurenci in še lansko zmago na krajši dirki Tortour Challenge.

MXGP Gajser in Gerčar sta pred švicarsko dirko dobro razpoložena

(Ljubljana, 16. 8. 2018) V Švici bo ta konec tedna šestnajsta dirka svetovnega prvenstva MXGP v motokrosu. Na dirki bosta tekmovala dva predstavnika AMZS, Tim Gajser in Klemen Gerčar, ki je dirko v Belgiji izpustil. Pred motokrosisti so trije zaporedni tekmovalni vikendi. Najprej bosta dirki v Švici in Bolgariji, kjer teren in progi Gajserju in Gerčarju ustrezata, nato pa sledi še premierna preizkušnja v Turčiji.

Sporočilo za javnost Odprto državno prvenstvo v letenju s toplozračnimi baloni info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome

Balonarji so v ponedeljek, 25. junija 2018, končali državno prvenstvo. Slovenski državni prvak je postal Vito Rome iz Balonarskega kluba Uranos. Med prekmurskimi piloti je Dejan Buzeti iz Balonarskega kluba Bakovci osvojil tretje mesto.