Zaključen skupinski del evropskega prvenstva vinarjev v nogometu Vino Euro 2018 Slovenia info.tvasgmail.com Gmail Google Ch

(Maribor, Brda 31. maj 2018) – Danes se je na evropskem prvenstvu vinarjev v nogometu »Vino Euro 2018 Slovenia« zaključil skupinski del. Prvenstvo se z obema polfinaloma nadaljuje v petek, 1. junija 2018, ob 10.uri v Beltincih in v Bakovcih ter sezaključi v soboto, 2. junija z velikim finalom v Murski Soboti. V okviru sobotnega velikega finala, bo v športnem parku ob stadionu Fazanerija v Murski Soboti potekal tudi ekskluzivni mednarodni vinski festival, kjer bo ob odlični kulinariki mogoče poskusiti vina iz vseh držav udeleženk evropskega prvenstva Vino Euro 2018.

 

VinoEuroPrav tako bodo na festivalu predstavljena mnoga odlična vina uglednih slovenskih vinarjev. Prvenstvo se nadaljuje jutri s polfinalnimi tekmami, ki bosta na sporedu jutri ob 10. uri v Beltincih in Bakovcih, nasprotnika pa Italija-Nemčija in Slovenija-Češka. Prav tako bosta jutri odigrani tekmi za 5. mesto med vinskimi reprezentancami Portugalske in Madžarske, ter za 7.mesto med reprezentancami Švice in Avstrije. Slavnostni zaključek evropskega prvenstva vinarjev »Vino Euro 2018 Slovenia« bo v soboto, 2. junija v športnem parku in na stadionu Fazanerija v Murski Soboti. Vzporedno s tekmami velikega finala in tekmo za 3.mesto, bo potekal tudi ekskluzivni mednarodni vinski festival z vrhunskimi domačimi in tujimi vini ob spremljavi odlične domače kulinarike. Na festivalu bodo imeli vsi gosti, ob spremljanju zaključnih bojev prvenstva, priložnost poskusiti odlična vina iz vseh držav udeleženk prvenstva. Festival se bo odvijal na dan velikega finala, v soboto, 2. junija 2018 med 11. in 21. uro v športnem parku pred stadionom Fazanerija v Murski Soboti.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.