odbojka na mivki

V soboto, 2.6.2018 se je na LABDA BEACH CENTRU v Športnem parku Beltinci ob 8.30h zbralo 24 ekip(19 ekip deklic, 5 ekip dečkov). Po opravljenem žrebu ekip se je ob 9.uri začelo tekmovanje v obeh kategorijah po sistemu dvojne eliminacije. Igral se je en set do 21. točk na razliko, polfinalna in finalna srečanja pa so se igrala na dva seta do 15. točk in tretjega na 11. točk na razliko.

Fwd PROSIMO ZA OBJAVO V VAŠIH MEDIJIH odbojka na mivki za mlade 2018 info.tvasgmail.com Gmail Google Chrome        odbojka

Za sojenje so priskočili na pomoč Teo Broder, Gregor Felkar, Andrej Šiftar, Mitja Pečnik.

Vse ekipe so tekom turnirja imele na razpolago brezplačno prehrano in vodo(Radenska) zraven vseh ostalih sponzorskih dobrot(sladoled-Ljubljanske mlekarne, rogljički-7 days, keksi-Mlinotest itd.)

Razvrstitev_dečki U-16:

1. Niko Kovačič(Krog-M.Sobota)/Anej Selak(Maribor)

2. Nik Matko(Braslovče)/Aljaž Vodovnik(Braslovče)

3. Žiga Hribernik(Ravne na Koroškem)/Kimi Cestnik(Polzela)

Razvrstitev_deklice U-16:

1. Iza Zbičajnik(Braslovče)/Maja Marolt(Braslovče)

2. Tina Bengez(Maribor)/Taja Natek(Bresternica)

3. Pia Krajcar(Beltinci)/Kaja Marton(Bratonci)

Karavana turnirjev mladik Štajerske/Koroške in Pomurske regije se sedaj seli v Braslovče, kjer bo v soboto, 9.6.2018 potekal turnir kategorije JUNIOR. Čez 14 dni pa se zopet vrača serija turnirjev v Beltince na LABDA BEACH CENTER, kjer bo potekal prvi turnir v kategoriji U-14(16.5.2018). V bodoče pa še pričakujemo turnir za Junior v Beltincih, ki bo 7.7.2018.

 

registracija

Vabimo vse mlade odbojkarje in odbojkarice, da se pridružijo seriji regijskih turnirjev v odbojki na mivki za mlade in pridejo na tekmovanja in druženje na odlično organiziranih turnirjih. Za igralce/-ke je potrebna registracija na spletni strani Odbojkarske zveze Slovenije. Dodatne informacije pa so vam na voljo->031/355-562(Andrej, regionalni vodja turnirjev) in na FB-strani Društva LABDA Beltinci.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.