MDC

V bližini Murske Sobote, natančneje v Černelavci, bo prihodnjih dneh zanimivo in pestro dogajanje, saj se bo mladi iz Černelavcev predstavili s svojim prvim festivalom.

Mladinsko društvo Černelavci pripravlja Športni kulturni avanturistični festival (ŠKAF), ki se bo dogajal na različnih lokacijah v Černelavcih od četrtka 18.8.2016 do 21.8.2016. V četrtek, 18.8.2016 pripravljamo Škafov šahovski turnir. Na njega se lahko prijavijo vsi ljubitelji ene najbolj miselnih športnih iger na svetu.

Turnir se bo pričel v Zadružnem domu v Černelavcih ob 17.uri. Prijavnina za turnir je 5 evrov. Za najboljše tekmovalce bodo podeljene tudi denarne in praktične nagrade. Za turnir se lahko prijavite na ali pa pokličete 041 506 900 (Matej Titan). V petek večer si bomo ogledali klasike slovenske kinematografije, ki pa do zdaj še ostajajo skrivnost. V soboto, dne 20.8.2016 prirejamo osrednji dogodek našega festivala, saj bomo priredili ŠKAFOVE IGRE. Na njem se bodo ekipe pomerile v različnih zabavnih igrah, kjer zabave in smeha ne bo primanjkovalo. V ekipi bo tekmovalo od 8-10 tekmovalcev, od tega sta vsaj dve predstavnici nežnejšega spola. Za najboljše tri ekipe bodo podeljene tudi denarne in praktične nagrade.

V sklopu prireditve bomo predstavili nekaj zanimivih športov, saj bomo predstavili judo, kickboks in ameriški nogomet. Sledil bo zabavni glasbeni večer, kjer bodo glavni glasbeni gostje legendarni Rock Partyzani, ki bodo zabavali množico dolgo v noč. Prijave na igre in informacij lahko izveste na http://skaf.m-d- c.org./ ali pa pokličite na 031 525 859 (Luka Perš) in Aleš Ratko (031 874 980).

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.