mažoretke

V Brežicah se je minuli vikend odvilo 4. odprto državno mažoretno prvenstvo v sodelovanju Mažoretne zveze Slovenije in Športno kulturnega društva mažoretke Dobova, na katerem je tekmovalo preko 700 tekmovalk iz 16-tih društev.

Dekleta iz Društva mažoretk Bakovci so tekmovala v kategoriji junior palica inprvi korak. Dvo-dnevno tekmovanje se je prvi dan začelo s tekmovanjem v paradiin nadaljevalo drugi dan s tekmovanjem v figurativi ter tekmovanju najmlajšihmažoretk v kategoriji prvi korak.

Fwd SPOROČILO ZA MEDIJE Uspešno državno prvenstvo za mažoretke Bakovci sandra

Odlično 4. mesto!

Bakovske mažoretke so osvojile odlično 4. mesto v kategoriji junior ter dokazale,da se lahko začnejo kosati z najboljšimi ekipami v državi.

Zlate in bronaste!

V kategoriji prvi korak so imele 2 predstavnici, ki sta osvoji zlato in bronastomedaljo.

Fwd SPOROČILO ZA MEDIJE Uspešno državno prvenstvo za mažoretke Bakovci sandra.mohoricgmail.com Gmail

Naslednje leto je gostitelj zopet Murska Sobota!

Vsako leto se na razglasitvi rezultatov simbolično preda zastava zveze naslednjemuorganizatorju. Naj vas spomnimo, da je Društvo mažoretk Bakovci v sodelovanju zzvezo organiziralo 1. odprto državno prvenstvo. Ker so se izkazali kot odličnigostitelji, so se ponovno opogumili ter prevzeli odgovornost za organizacijo.Zastavo je prevzela predstavnica Mestna občine Murska Sobota, mestna svetnica ga.Nives Cajnko, ki je zbrane nagovorila ter jih povabila v naslednje leto v MurskoSoboto.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.